Go to Top
Telefoon: 06 11422052

Ondernemerschap

Voor beweging in jezelf en jouw bedrijf

Als ondernemer heb je veel verantwoordelijkheden. Zoveel dat het ondernemerschap soms eenzaam en onzeker voelt. Vanuit een jarenlange ervaring als ondernemersadviseur en -coach staat Désirée Rombouts van Aurom je graag bij. Met ondernemerscoaching en advies inspireert zij je in beweging te komen. En krijg jij de handvatten om het beste uit jezelf en jouw bedrijf te halen.

Is Aurom iets voor jou en jouw bedrijf?

Herken jij jezelf in één (of meerdere) van onderstaande voorbeelden, dan is de business coaching van Aurom echt iets voor jou!

  • Je bent al jaren ondernemer. Het bedrijf groeit en jij voelt je steeds minder blij met de rol die je in de loop der tijd kreeg. Zo wil je niet verder. Maar wat dan?
  • Je bent ondernemer, maar door ziekte viel je (tijdelijk) uit. Je wilt je bedrijf weer oppakken, maar het moet anders. Of misschien moet of wil je juist stoppen. Wat is dan je plan B? Wat wil en kan je nog?
  • Jij denkt al tijden aan het starten van een eigen bedrijf. Maar waar begin je? Is het wel haalbaar? Wat komt er allemaal bij kijken?
  • Je schreef een ondernemingsplan, maar krijgt graag professionele feedback. Ga je er die financiering mee rondkrijgen? Kun je er bij de gemeente of het UWV mee aankomen? Is het haalbaar en levensvatbaar?
  • Je bent als ZZP’er knettergoed in je vak. Maar die administratie of promotie…dat kan je eerlijk gezegd gestolen worden. Ook al weet je dat het erbij hoort. Je betaalt ieder jaar veel geld aan je boekhouder omdat je nu eenmaal een fatsoenlijke administratie wilt hebben, maar die jaarrekening bekijk je eigenlijk nooit. Omzetgroei overkomt je. Of niet… Wat nu als jij zelf grip op de zaak krijgt?
  • Je hebt een bedrijf naast een baan in loondienst. Je droomt ervan om van je hobby je werk te maken. Maar je verdient nog lang niet genoeg. Jouw ‘bedrijfje’ is leuk voor erbij, maar kan het ooit meer worden? Of twijfel je of jij wel ondernemer bent?
  • Ondernemen met schuldeisers die je ‘opjagen’ is voor jou een ware nachtmerrie. Iedere dag sta je op met zorgen. De schulden hebben een flinke weerslag op je bedrijf en je gezin. Wat kun je toch doen?
  • Samen met een bekende onderneem je vanuit een VOF. De samenwerking loopt niet altijd vlekkeloos. Jij wilt links en die ander rechts. Je twijfelt regelmatig of dit nog wel werkt voor jou. Hoe maak je nou de juiste afwegingen en vooral de voor jou beste beslissing?

Wat Aurom ondernemers biedt

1. Advies

In één (of meerdere) adviesgesprek helpt Aurom je concreet in beweging met advies op maat en concrete tips en tools. Ook als je gewoon even wilt sparren of feedback wilt over jouw onderneming/plan. Aurom is een ter zake kundige adviseur in alle facetten van het ondernemen. Een generalist door de ‘gouden’ triple-C combinatie: cijfers, communicatie én coaching. Een gemiddeld adviesgesprek met Aurom duurt 2 uur. Deze investering in jezelf en jouw bedrijf kost € 125 per uur exclusief BTW. Wil je meer weten over het advies van Aurom of een adviesgesprek plannen? Stuur een e-mail naar info@aurom.nl.

2. Coaching in ondernemerschap

Wil je werken aan jouw persoonlijk leiderschap, aan het ontwikkelen van visie, een concreet plan maken voor je bedrijf ? Dan is het zinvol langer samen te werken. Aurom biedt dan een maatwerk coachingstraject. De duur en intensiteit van een traject schatten we samen in tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Meestal beslaat een coachingstraject zo’n zes persoonlijke coachingsessies én krijg je ook per mail, telefoon, Skype of Whatsapp ondersteuning. Reken op een investering van € 125 exclusief BTW per uur. Meer weten over de coaching in ondernemerschap van Aurom of een intakegesprek plannen? Stuur een e-mail naar info@aurom.nl.

3. Trainingen

Iedere ondernemer is anders. Maar in de jaren zag Aurom ook veel overlap in de vragen van ondernemers. Daarnaast voelen veel ondernemers weleens dat zij er helemaal alleen voor staan. Aurom ontwikkelde daarom een aantal trainingen. Door de groepsgewijze aanpak deel je ervaringen met anderen en weet je dat je er niet alleen voor staat. De groepen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. Persoonlijke aandacht en concrete beweging voor jou en jouw bedrijf staan voor Aurom namelijk voorop.

Momenteel biedt Aurom de volgende trainingen, maar wil je een training op maat neem ook dan even contact op:

“Starten als ZZP’er”.
Je krijgt concrete handvatten om een winstgevend/kostendekkend ondernemingsplan te maken. Daarnaast leert Aurom je alle belangrijke must-knows over het ondernemen als ZZP’er. En je krijgt concrete tools die je kunt inzetten voor jouw basisadministratie.

Duur:
één dag (twee dagdelen).

Inclusief:
lunch en alle benodigde materialen.

Investering:
€ 175 exclusief BTW (fiscaal aftrekbaar).

Schrijf je direct in voor de training “Starten als ZZP’er” door een e-mail te sturen naar training@aurom.nl

“Jouw jaarcijfers ontcijferd”.
Jaarcijfers en de aangifte Inkomstenbelasting zijn voor veel ondernemers abracadabra. Vooral veel ZZP’ers varen blind op hun boekhouder. Maar zeg nou zelf; in de supermarkt geef je toch ook niet je pinpas en pincode aan de kassière? Waarom doe je dat dan wel in je bedrijf? Boekhouders zijn net mensen. Ook zij maken fouten. Die kunnen grote gevolgen hebben. Voor jou! Aurom helpt je dan ook om jouw jaarcijfers te ontcijferen. Ook leer je om de juiste beslissingen te maken, op basis van jouw cijfers. Na deze training begrijp je jouw cijfers én vind je ze zelfs leuk! Je kunt dan namelijk écht ondernemen. En houdt altijd zelf grip op jouw financiën.

Duur:
één dag (twee dagdelen).

Inclusief:
lunch en alle benodigde materialen.

Investering:
€ 375 exclusief BTW.

Het aantal deelnemers aan de training is minimaal 4 en maximaal 8. De trainingsdatum plant Aurom in overleg.

Schrijf je direct in voor de training “Jouw jaarcijfers ontcijferd” door een e-mail te sturen naar info@aurom.nl.