Go to Top
Telefoon: 06 11422052

Persoonlijk leiderschap

Neem leiding over jouw loopbaan & leven

Kan Aurom jou helpen richting te vinden werk of leven?

Herken jij jezelf in één (of meerdere) van onderstaande voorbeelden, dan is de coaching in persoonlijk leiderschap van Aurom echt iets voor jou:

 • Sta je op een kruispunt in je leven, maar weet welke richting je op moet? Je weet gewoon niet meer wat je wilt of wie je nu bent. Je snakt naar antwoorden, naar een soort routekaart.
 • Is dit het nou!? Dat denk je als je weer eens met tegenzin naar je werk gaat. Je voelt dat je meer kunt, maar weet niet wat. Je weet sowieso eigenlijk niet wat je leuk vindt of waar je nu heel goed in bent.
 • Na een periode van ziekte is het tijd om te re-integreren. Maar je kunt en wilt niet meer doen wat je ooit deed. Wat je wel wilt, weet je niet.
 • Je verliest (binnenkort) je baan meer. Eenmaal bekomen van de schrik, zie je er nu voorzichtig ook de kans in. Want nu kun je ook eindelijk iets gaan doen waar je écht gelukkig van wordt. Maar ja, wat?
 • Jouw wens is om je zelfverzekerd en sterk te voelen. Maar jouw onzekerheid steekt af en toe flink de kop op. Dan belemmert het jou. In werk, sollicitaties, netwerkgesprekken of zelfs op feestjes van vrienden of familie. Dát wil je nu echt eens aanpakken.
 • Boosheid en verdriet tekenen jouw leven. Iedere dag sta je ermee op. Je ervaart fysieke klachten en wordt gek als mensen je vertellen dat ‘het wel goed komt’. Jij hebt zoiets groots meegemaakt, daar stap je zomaar niet overheen. Toch?

Hoe kan Aurom jouw zoektocht begeleiden?

1. Coaching in persoonlijk leiderschap

Tijdens een persoonlijk coachingstraject helpt Aurom jou om antwoorden te vinden op jouw loopbaan- of levensvragen. Zodat jij leiderschap kunt nemen over jouw leven. Weet wat jouw missie is én wat jouw ongekende talenten zijn. Die antwoorden liggen altijd in jezelf. Maar door tal van redenen weet je ze niet te vinden en raak je van jouw pad. De persoonlijke leiderschapscoaching van Aurom biedt jou raad en richting. Hoelang dat duurt, hangt af van diverse (f)actoren. Daarom is de coaching van Aurom maatwerk. De duur,  intensiteit en aanpak van een traject schatten we samen in tijdens een intakegesprek. Meestal bestaat een traject uit vier tot acht gesprekken. Maar jij bepaalt en kunt bij voldoende resultaat ook altijd zelf besluiten dat het genoeg is. Een gesprek met Aurom duurt doorgaans zo’n 2 uur.

Tarief coaching in persoonlijk leiderschap

Coaching in persoonlijk leiderschap is écht een investering in jezelf en jouw toekomst! Dat kost je € 95 per uur inclusief BTW. Je betaalt bij Aurom ieder gesprek achteraf. Wist je trouwens dat er fiscale (aftrek)mogelijkheden zijn voor vormen van coaching en workshops? Daarnaast bieden veel werkgevers mogelijkheden voor vergoeding van loopbaancoaching. Aurom hanteert dan haar zakelijke tarief van € 125 exclusief BTW.

Meer weten over de coaching van Aurom of een intakegesprek plannen? Stuur een e-mail naar info@aurom.nl.

2. Workshops

Persoonlijke aandacht en concrete beweging staat voor Aurom altijd voorop. Kun je dan wel in een groep aan jezelf werken? Nou en of! Samen met 3 tot 6 personen gaan we in een workshop werken aan jouw persoonlijke leiderschap. Alle deelnemers hebben het workshopthema als gemene deler. Natuurlijk is er ruimte voor jouw individuele vragen daarbinnen. Deelnemers delen met, leren van en inspireren elkaar. In veiligheid en respect.  Je ervaart vooral dat jij niet alleen bent in jouw vraagstuk.

Aurom werkt volop aan inspirerende en effectieve workshops met een thematische aanpak. Momenteel biedt Aurom de volgende workshop gericht op persoonlijk leiderschap:

“Workshop Persoonlijk leiderschap”.
Weten wat jouw ‘Why’ is, welke talenten/kwaliteiten jou uniek maken of hoe je goed voor jezelf zorgt met een druk leven, bedrijf of baan? Aurom ontwikkelde een workshop Persoonlijk leiderschap van één dag waarin je een in vogelvlucht een individuele coachingsmethode doorloopt. Je krijgt een innerlijk kompas in handen waarmee je direct leiderschap kunt nemen over jouw leven. Meer weten? Lees de folder Workshop Persoonlijk leiderschap


Duur:
één dag (twee dagdelen)

Inclusief:
lunch en alle benodigde materialen

Investering:
€ 295 exclusief BTW bij 2-4 personen of  € 625 exclusief BTW als je deze workshop graag individueel volgt.

Het aantal deelnemers aan de workshop is maximaal 4. De eerstvolgende workshop wordt gepland voor november 2019 of op aanvraag.

Mee doen?

Schrijf je direct in voor de workshop “Persoonlijk leiderschap” door een e-mail te sturen naar info@aurom.nl

 

Hoe Aurom werkt

De coachingsmethoden van Aurom maken zowel aanspraak op ratio als emotie. Veel mensen leerden vanuit hun opvoeding en opleiding te rationaliseren. Gevoel heeft een ondergeschikte rol gekregen in de huidige maatschappij. We vinden het ‘zweverig’. Onterecht, natuurlijk! Zonder gevoel (lees: emotie of onbewuste) kunnen we niet. Juist daar liggen namelijk de antwoorden op belangrijke (levens)vragen. En vooral door het gebrek aan contact met dat gevoel, lopen zoveel mensen vast. Toch is ook je gezonde verstand een belangrijke raadgever. Aurom vindt dan ook dat het gaat om de balans tussen ratio en emotie. Luisteren naar je gevoel, met beide benen op de grond!

Désirée Rombouts is de gediplomeerde coach achter Aurom. Vanuit haar jarenlange kennis en ervaring put zij uit een omvangrijke gereedschapskist die zij continue aanvult. Zij kiest samen met jou precies die methode die voor jou werkt. Ook benut zij jouw creativiteit, al weet je misschien zelf nog niet dat je daarover beschikt.

De gereedschapskist van Aurom

De gereedschapskist van Aurom bevat onder andere de volgende coachingsmethoden:

 • Transformationeel leren en coachen van Hardgrove (diagnosemodel);
 • Logische niveaus van McClelland/Bateson (diagnosemodel & methode);
 • Het Talentenspel van Willem Glaudemans;
 • Biografie en levenslijnen;
 • Curriculum Illusione;
 • Rationele Emotieve Therapie (RET);
 • Waarden kiezen;
 • Kernkwadranten;
 • Visualisaties;
 • Basic change methode;
 • Vergeving van jezelf of anderen.