Go to Top
Telefoon: 06 11422052

Over Aurom

Aurom inspireert in leiderschap

Aurom coacht, traint en adviseert in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Op locatie, vanuit kantoor aan de rand van Eindhoven of op een landelijke locatie in Best. Aurom biedt individuele ontwikkeltrajecten, workshops en teamtrainingen.

Betekenis van Aurom

Wist je dat de naam Aurom letterlijk voor goud staat? Het is namelijk afgeleid van de chemische naam voor goud; Aurum. En dat is niet toevallig. Aurom inspireert je namelijk om jouw goud te ontdekken en te benutten. Om zo leiding te nemen in je eigen leven. Aurom staat dus voor goud, maar vooral voor beweging in persoon én bedrijf.

Désirée Rombouts: talentcoach, ondernemerscoach & adviseur

Desiree Rombouts, coach, business coach en adviseur bij Aurom, coachingspraktijk in Geldrop / EindhovenDésirée Rombouts is de eigenaar van Aurom. Zij inspireert mensen in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Klantvragen gaan over loopbaan, leven, relatie én bedrijf. Haar eigen loopbaan bestaat grofweg uit: cijfermatige analyse, communicatiekracht en coachend advies. De afgelopen tien jaar kwamen die drie C’s samen in haar huidige werk als coach, trainer en adviseur. Een ‘gouden’ triple-C combinatie die sinds 2016 het fundament vormt onder het huidige bedrijf.

Désirée is gediplomeerd NOBCO-coach, bedrijfskundige én gecertificeerd Talentencoach/-trainer aangesloten bij de Vereniging voor Talentencoaches.

Désirée:

“Mijn loopbaan leek lange tijd wat onsamenhangend. Opleidingen richting bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, communicatie en coaching. En functies bij een accountantskantoor, bank, communicatieadviesbureau en in de re-integratiebranche. Ruim tien jaar geleden viel ik uit met een chronische fysieke beperking. Ik twijfelde aan vrijwel alles in mijn leven. Ik wist niet meer wat ik wilde, wat ik kon, laat staan wie ik nu eigenlijk was. Via coaching kreeg ik uiteindelijk een kompas in handen. Die onsamenhangende loopbaan viel opeens op zijn plek. Sindsdien coach en adviseer ik mensen die zijn vastgelopen.

In 2016 startte ik mijn huidige bedrijf Aurom. Daarin onderneem ik vanuit mijn (vrij vertaalde) persoonlijke missie; mensen bewegen het beste uit zichzelf, hun bedrijf én hun situatie te halen. Mijn kracht is de combinatie van een sterk analytisch vermogen en een groot empathisch vermogen. Inspirerend, betrokken, maar ook confronterend en resultaatgericht. De emotioneel en fysiek zware periode van weleer, transformeerde mij uiteindelijk tot de enthousiaste en kundige ondernemer die ik nu ben. Een enorm rijk gevoel dat ik jou ook van harte gun!”

Wil je Désirée Rombouts beter leren kennen, neem dan even contact op via info@aurom.nl.