Go to Top
Telefoon: 06 11422052

Over Aurom

Aurom inspireert in leiderschap

Aurom coacht, traint en adviseert in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Aurom is gevestigd in Geldrop, aan de rand van Eindhoven. Daarnaast werkt Aurom vanuit een inspirerende, landelijke locatie in Best. Aurom biedt individuele ontwikkeltrajecten, workshops en teamtrainingen.

Betekenis van Aurom

Wist je dat de naam Aurom letterlijk voor goud staat? Het is namelijk afgeleid van de chemische naam voor goud; Aurum. En dat is niet toevallig. Aurom inspireert je namelijk om jouw goud te ontdekken en te benutten. Om zo leiding te nemen in je eigen leven. Aurom staat dus voor goud, maar vooral voor beweging in persoon én bedrijf.

Désirée Rombouts inspireert in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap

Desiree Rombouts, coach, business coach en adviseur bij Aurom, coachingspraktijk in Geldrop / EindhovenDésirée Rombouts is de eigenaar van Aurom. Zij inspireert mensen in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Klantvragen gaan over bedrijf, loopbaan, balans, leven en de relatie tussen levens- of zakenpartner. Haar eigen loopbaan bestaat grofweg uit: cijfermatige analyse, communicatiekracht en coachend advies. De gemene deler is ondernemerschap. De afgelopen tien jaar kwam dat samen in haar huidige werk als coach, trainer en adviseur. De ‘gouden’ triple-C combinatie met een specialisatie in ondernemerschap vormt sinds 2016 het fundament onder het huidige bedrijf.

Désirée is gediplomeerd NOBCO-coach, bedrijfskundige én gecertificeerd Talentencoach/-trainer aangesloten bij de Vereniging voor Talentencoaches.

Désirée:

“Mijn loopbaan leek lange tijd wat onsamenhangend. Opleidingen richting bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, communicatie en coaching. En functies bij een accountantskantoor, bank, communicatieadviesbureau en in de re-integratiebranche. Ruim tien jaar geleden viel ik uit. Ik twijfelde aan vrijwel alles in mijn leven. Ik wist niet meer wat ik wilde, wat ik kon, laat staan wie ik nu eigenlijk was. Via coaching kreeg ik uiteindelijk een kompas in handen. Die onsamenhangende loopbaan viel opeens op zijn plek. Ik ontdekte dat ondernemerschap ‘mijn thema’ is. Uiteindelijk werd ik mede-eigenaar van enkele bedrijven. Ik coachte en adviseerde vastgelopen ondernemers. Daarnaast was ik ook dagelijks bestuurder en verantwoordelijk voor personeelszaken en communicatie.

In 2016 koos ik ervoor geheel mijn eigen weg te gaan en startte ik mijn huidige bedrijf Aurom. Daarin onderneem ik vanuit mijn persoonlijke missie; mensen bewegen de eigen kwaliteiten maximaal te benutten en van daaruit met voldoening te leven en ondernemen. Mijn kracht is de combinatie van een sterk analytisch en empathisch vermogen. Inspirerend, betrokken, maar ook zakelijk en resultaatgericht.
De emotioneel en fysiek zware periode van weleer, transformeerde mij uiteindelijk tot de enthousiaste en kundige ondernemer die ik nu ben. Een enorm rijk gevoel dat ik jou ook van harte gun!”

Wil je mij beter leren kennen, neem dan even contact op via info@aurom.nl.