Go to Top
Telefoon: 06 11422052

Over Aurom

Aurom beweegt naar goud

Aurom is een praktijk voor talentcoaching. Gevestigd aan de rand van Geldrop / Eindhoven. De naam Aurom staat letterlijk voor goud. Het is namelijk afgeleid van de chemische naam voor goud; Aurum. En dat is niet toevallig. De missie die eigenaar Désirée Rombouts via het Talentenspel ontdekte, is namelijk: mensen te herinneren aan hún goud en aan wie zij in essentie zijn. Aurom staat dus voor goud, maar vooral voor beweging in persoon én bedrijf.

Désirée Rombouts: coach en adviseur

Desiree Rombouts, coach, business coach en adviseur bij Aurom, coachingspraktijk in Geldrop / EindhovenDésirée Rombouts is de eigenaar van Aurom. Met talentcoaching helpt zij mensen met loopbaan-, levens- en ondernemerschapsvragen. Haar eigen loopbaan is grofweg samen te vatten in: coachend advies, communicatiekracht en cijfermatige analyse. De afgelopen tien jaar kwamen die drie C’s samen in haar werk als coach en adviseur. Een ‘gouden’ triple-C combinatie die sinds 2016 het fundament vormt onder het huidige bedrijf. Désirée is gediplomeerd coach, bedrijfskundige én gecertificeerd Talentencoach. Zij biedt inmiddels ook zelf de coachingsmethode die voor haar zoveel betekende; het Talentenspel.

Désirée:

“Als kind van de tachtiger jaren had ik ‘van huis uit’ weinig te kiezen. Uiteindelijk kwam ik juist om in de keuzes. Ruim tien jaar geleden kreeg ik een chronische fysieke beperking en twijfelde aan vrijwel alles in mijn leven. Ik wist niet meer wat ik wilde, wat ik kon, laat staan wie ik nu eigenlijk was. Via coaching kreeg ik uiteindelijk een kompas in handen. Het was emotioneel en fysiek een zware periode, die ik nu gelukkig kan zien als enorm waardevol. Het heeft me getransformeerd tot de krachtige vrouw en kundige ondernemer die ik nu ben. Een enorm rijk gevoel dat ik jou ook van harte gun!

Mijn loopbaan leek lange tijd wat onsamenhangend. Opleidingen richting bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, communicatie en coaching. En banen bij een accountantskantoor, bank, communicatieadviesbureau en in de re-integratiebranche. De afgelopen tien jaren kwam alles samen. Sindsdien coach ik mensen met loopbaan-, levens- en ondernemerschapsvragen. Mijn ‘kompas’ wees mij uiteindelijk de weg naar mijn huidige bedrijf Aurom dat ik in 2016 startte. Daarin onderneem ik vanuit mijn (vrij vertaalde) persoonlijke missie; mensen bewegen het beste uit zichzelf, hun bedrijf én hun situatie te halen. Mijn kracht zit verder in de combinatie van een sterk analytisch vermogen en een groot empathisch vermogen. Niet zweverig, maar toe werkend naar een heel concreet doel. Zodat ook jij een kompas hebt voor jouw leven.”

Wil je Désirée Rombouts beter leren kennen, neem dan even contact op via info@aurom.nl.