Go to Top
Telefoon: 06 11422052

Talentcoaching

Voor beweging in loopbaan & leven

Een handleiding waarin precies staat wat je moet doen met jouw leven. Dat zou handig zijn! Helaas is die er niet. En dus zoek je jouw eigen weg in je loopbaan en leven. In die zoektocht kun je jouw weg aardig uit het oog verliezen. Misschien zelfs compleet stranden. Met professionele en persoonlijke talentcoaching helpt Aurom je graag weer op weg op een manier die bij jou past. Zodat jij kan bewegen naar de ‘gouden’ versie van jezelf.

Kan Aurom jou helpen richting te vinden werk of leven?

Herken jij jezelf in één (of meerdere) van onderstaande voorbeelden, dan is de persoonlijke talentcoaching van Aurom echt iets voor jou:

 • Sta je op een kruispunt in je leven, maar weet welke richting je op moet? Je weet gewoon niet meer wat je wilt of wie je nu bent. Je snakt naar antwoorden, naar een soort routekaart.
 • Is dit het nou!? Dat denk je als je weer eens met tegenzin naar je werk gaat. Je voelt dat je meer kunt, maar weet niet wat. Je weet sowieso eigenlijk niet wat je leuk vindt of waar je nu heel goed in bent.
 • Na een periode van ziekte is het tijd om te re-integreren. Maar je kunt en wilt niet meer doen wat je ooit deed. Wat je wel wilt, weet je niet.
 • Je verliest (binnenkort) je baan meer. Eenmaal bekomen van de schrik, zie je er nu voorzichtig ook de kans in. Want nu kun je ook eindelijk iets gaan doen waar je écht gelukkig van wordt. Maar ja, wat?
 • Jouw wens is om je zelfverzekerd en sterk te voelen. Maar jouw onzekerheid steekt af en toe flink de kop op. Dan belemmert het jou. In werk, sollicitaties, netwerkgesprekken of zelfs op feestjes van vrienden of familie. Dát wil je nu echt eens aanpakken.
 • Boosheid en verdriet tekenen jouw leven. Iedere dag sta je ermee op. Je ervaart fysieke klachten en wordt gek als mensen je vertellen dat ‘het wel goed komt’. Jij hebt zoiets groots meegemaakt, daar stap je zomaar niet overheen. Toch?

Hoe kan Aurom jouw zoektocht begeleiden?

1. Talentcoaching

Tijdens een persoonlijk coachingstraject helpt Aurom jou om antwoorden te vinden op jouw loopbaan- of levensvragen. Zodat jij de ‘gouden’ versie van jezelf kunt worden. Die antwoorden liggen altijd in jezelf. Maar door tal van redenen weet je ze niet te vinden en raak je van jouw pad. De persoonlijke talentcoaching van Aurom biedt jou richting. Hoelang dat duurt, hangt af van diverse (f)actoren. Daarom is de coaching van Aurom maatwerk. De duur,  intensiteit en aanpak van een traject schatten we samen in tijdens een intakegesprek. Meestal bestaat een traject uit vier tot acht gesprekken. Maar jij bepaalt en kunt bij voldoende resultaat ook altijd zelf besluiten dat het genoeg is. Een gesprek met Aurom duurt doorgaans zo’n 2 uur.

Tarief talentcoaching

Talentcoaching is een investering in jezelf en jouw toekomst! Dat kost je € 90 per uur inclusief BTW. Je betaalt bij Aurom ieder gesprek achteraf. Wist je trouwens dat er fiscale aftrekmogelijkheden zijn voor vormen van coaching en workshops? Daarnaast bieden veel werkgevers mogelijkheden voor vergoeding van loopbaancoaching. Aurom hanteert dan haar zakelijke tarief van € 120 exclusief BTW.

Meer weten over de talentcoaching van Aurom of een intakegesprek plannen? Stuur een e-mail naar info@aurom.nl.

2. Workshops

Persoonlijke aandacht en concrete beweging staat voor Aurom altijd voorop. Kun je dan wel in een groep aan jezelf werken? Nou en of! Samen met 4 tot 8 personen gaan we in een workshop op reis naar de ‘gouden’ versie van jezelf. Alle deelnemers hebben het workshopthema als gemene deler. Natuurlijk is er ruimte voor jouw individuele vragen daarbinnen. Zoals op iedere reis, bereid jij je even voor. Dat hoort immers bij de voorpret. En dan vertrek je op een reis van één dag naar jouw thema en individuele vragen. Je leert van de ‘medereizigers’ én jij inspireert hen op jouw beurt. Alle reizigers staan in voor elkaars veiligheid en gaan liefdevol om met ieders zoektocht en verschillen. Je ervaart vooral dat jij er niet alleen voor staat.

Aurom werkt volop aan inspirerende en effectieve workshops met een thematische aanpak. Momenteel biedt Aurom de volgende workshop gericht op persoonlijk leiderschap:

“Het Talentenspel in één dag”.
Het Talentenspel kan je helpen bij het maken van diverse keuzes in je loopbaan en bij koersveranderingen. Aurom ontwikkelde een workshop van één dag waarin je  deze individuele coachingsmethode in vogelvlucht doorloopt. Je ontdekt jouw talenten en hoe je deze op de juiste manier kunt inzetten vanuit een persoonlijke missie. Zo krijg je een innerlijk kompas in handen waarmee je direct leiderschap neemt over jouw leven. Meer weten? Lees maar eens verder over het Talentenspel.

Duur:
één dag (twee dagdelen)

Inclusief:
lunch en alle benodigde materialen

Investering:
€ 225 inclusief BTW

Het aantal deelnemers aan de workshop is minimaal 4 en maximaal 6. De eerstvolgende workshop staat gepland voor zaterdag 7 september 2019.

Kun je dan niet, maar wil je de workshop toch graag doen? Neem dan even contact op.

Schrijf je direct in voor de workshop “Talentenspel in één dag” door een e-mail te sturen naar workshop@aurom.nl

Hoe Aurom werkt

De coachingsmethoden van Aurom maken zowel aanspraak op ratio als emotie. Veel mensen leerden vanuit hun opvoeding en opleiding te rationaliseren. Gevoel heeft een ondergeschikte rol gekregen in de huidige maatschappij. We vinden het ‘zweverig’. Onterecht, natuurlijk! Zonder gevoel (lees: emotie) kunnen we niet. Juist daar liggen namelijk de antwoorden op belangrijke (levens)vragen. En vooral door het gebrek aan contact met dat gevoel, lopen zoveel mensen vast. Toch is ook je gezonde verstand een belangrijke raadgever. Aurom vindt dan ook dat het gaat om de balans tussen ratio en emotie. Luisteren naar je gevoel, met beide benen op de grond!

Désirée Rombouts is de gediplomeerde coach achter Aurom. Vanuit haar jarenlange kennis en ervaring put zij uit een omvangrijke gereedschapskist die zij continue aanvult. Zij kiest samen met jou precies die methode die voor jou werkt. Ook benut zij jouw creativiteit, al weet je misschien zelf nog niet dat je daarover beschikt.

De gereedschapskist van Aurom

De gereedschapskist van Aurom bevat onder andere de volgende coachingsmethoden:

 • Het Talentenspel van Willem Glaudemans;
 • Transformationeel leren en coachen van Hardgrove (diagnosemodel);
 • Logische niveaus van McClelland/Bateson (diagnosemodel & methode);
 • Biografie en levenslijnen;
 • Curriculum Illusione;
 • Rationele Emotieve Therapie (RET);
 • Waarden kiezen;
 • Kernkwadranten;
 • Visualisaties;
 • Basic change methode;
 • Vergeving van jezelf of anderen.