Go to Top
Telefoon: 06 11422052

Talentenspel

Talentenspel

Het Talentenspel voor persoonlijk leiderschap

Specialiteit van Aurom is de coachingsmethode Het Talentenspel. Dit kan je helpen bij het maken van diverse keuzes in je loopbaan, maar is ook heel geschikt bij andere koersveranderingen. Ontdek je twaalf talenten en hoe je die kunt inzetten voor de keuzes die werkelijk bij je passen. Zodat je vanuit passie en levensvreugde leeft en werkt. Breng balans in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw loopbaan en leven.

Neem de leiding over jouw loopbaan en leven

Talentenspel: vindt via jouw talenten je levensmissie

Onder begeleiding van talentcoach Désirée Rombouts ga je aan de slag met het Talentenspel. Ontdek jouw twaalf belangrijkste talenten en hoe je deze inzet. Vind antwoord op de vragen die voor jou spelen zoals:

  • welk beroep/bedrijf past bij mij
  • hoe doorbreek ik mijn patronen
  • waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan
  • wat wil ik het allerliefst doen
  • wat is het doel van mijn leven.

Neem de leiding over jouw leven en leef vanuit passie en bezieling!

Aanpak talentcoaching

In vier tot vijf sessies van elk twee à drie uur speel je onder professionele begeleiding het Talentenspel individueel uit. Soms is er meer tijd nodig, uiteraard altijd in goed overleg met jou. Het spel is serious business. Je werkt hard en diepgaand aan jezelf. Naast de coachsessies, is daarom ook het maken van thuiswerk onderdeel van jouw groeiproces. Doel is dat jij (weer) leiderschap neemt over jouw leven.

Meer weten over de talentcoaching van Aurom via het Talentenspel of een intakegesprek plannen? Stuur een e-mail naar info@aurom.nl.

Wil je Het Talentenspel in vogelvlucht spelen, dan is misschien de groepsworkshop ‘Het Talentenspel in één dag’ iets voor jou.

Wil je meer weten over het spel zelf? Bezoek dan de website www.talentenspel.nl