Go to Top
Telefoon: 06 11422052

Talentenspel

Talentenspel

Ontdek jouw talenten met Het Talentenspel

Specialiteit van Aurom is de coachingsmethode Het Talentenspel. Dit kan je helpen bij het maken van diverse keuzes in je loopbaan, maar is ook heel geschikt bij andere koersveranderingen. Ontdek je twaalf talenten en hoe je die kunt inzetten voor de keuzes die werkelijk bij je passen. Zodat je vanuit passie en levensvreugde leeft en werkt. Breng balans in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw loopbaan en leven.

Neem de leiding over jouw loopbaan en leven

Talentenspel: vindt via jouw talenten je levensmissie

Onder begeleiding van talentencoach Désirée Rombouts ga je aan de slag met het Talentenspel. Ontdek jouw twaalf belangrijkste talenten en hoe je deze inzet. Vind antwoord op de vragen die voor jou spelen zoals:

  • welk beroep/bedrijf past bij mij
  • hoe doorbreek ik mijn patronen
  • waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan
  • wat wil ik het allerliefst doen
  • wat is het doel van mijn leven.

Neem de leiding over jouw leven en leef vanuit passie en bezieling!

Talentencoach = investering in jezelf

Talentencoach Désirée Rombouts begeleidt je bij het spel en helpt je om je eigen antwoorden te vinden. Lees onder ‘Over Aurom’ meer over Désirée. Samen met Désirée speel je in vier tot vijf sessies van elk twee à drie uur het Talentenspel uit. Soms is er meer tijd nodig, uiteraard altijd in goed overleg met jou. De investering in jezelf kost € 80 per uur inclusief BTW voor particulieren. Daarnaast investeer je in tijd waaronder ook het maken van thuiswerk. Doel is dat jij (weer) de leiding neemt over jouw leven. Voor zakelijke opdrachtgevers rekent Aurom € 150 per uur exclusief BTW. Meer weten over de coaching van Aurom via het Talentenspel of een intakegesprek plannen? Stuur een e-mail naar info@aurom.nl.

Wil je meer weten over het spel zelf? Bezoek dan de website www.talentenspel.nl